Председателят на СДС Румен Христов реши да отбележи Международния ден

...
 Председателят на СДС Румен Христов реши да отбележи Международния ден
Коментари Харесай

Румен Христов изпрати книги на всички регионални библиотеки

 izbori_2023_v1_014

 

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов реши да означи Международния ден на театъра по нетрадиционен метод. Той изпрати по няколко книги във всички районни библиотеки в страната. Ето какво е посланието, което насочва водачът на синята партия с тази акция.

„ Днес, в интернационалния ден на театъра, адресирам книги до всички районни библиотеки в България. В една от тях – „ Империя на пошлостта “ на Кънчо Кожухаров, читателите могат да надникнат зад кулисите на съветската агитация. Там има доста отговори за агресорската същина на тази страна. Знанието и истината са мощ! “

Румен Христов изпрати и книгата на Диана Гласнова – „ Българските градинари в Хърватия “ – забавен исторически роман за нашата общественост в тази балканска страна. За българските градинари се споделя, че в интервала 1941-44 година по време на Втората международна война на процедура са избавили Загреб от апетит.
Поради ограничавания брой, към по-големите районни библиотеки отпътува и книгата на проф. Антоанета Христова “Пътят към народна власт – проблеми и решения “ – за логиката на психиката в помощ на гражданското обучение.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР